International Photography Awards 2010

.

In april nam ik, zonder al te veel verwachtingen, deel aan de International Photography Awards (IPA).  De IPA is een wedstrijd die ik de voorbije jaren aan me voorbij liet gaan.  Dit jaar besloot ik toch maar eens mijn kans te wagen.
Ik zond zes foto’s in:  Eén foto in de categorie “Special – Pets non-pro”.  De andere vijf werden als serie ingezonden in de categorie “Special – Other non-pro”.

24 augustus kreeg ik een verrassend mailtje in mijn inbox:

Dear Contestant,

Congratulations. We are proud to announce that your photographic work has placed 1st, 2nd or 3rd in one or more of the subcategories in the 2010 International Photography Awards. In our 8th year, we are extremely honored to have received an unanticipated number of entries, nearly 15,000 submissions spanning 103 countries. The IPA has established itself as an internationally recognized competition that continues to garner the attention of the photography community worldwide.

Regards,
Sarah Cho
Competition Director
International Photography Awards

 

Ik kon niet snel genoeg naar de IPA site surfen en kwam tot de vaststelling dat mijn foto “Night watch” met een derde plaats was beloond in de categorie “Special – Pets non-pro”.

De  ‘Winners Gallery’:  Klik

Ook werd ik beloond met een ‘Honorable Mention’ voor mijn inzending “Night shift”, een reeks van 5 nachtfoto’s.

De ‘Honorable Mention Gallery’: Klik

Uiteraard ben ik in de wolken met dit resultaat.

1 thought on “International Photography Awards 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *